• Renovado
Allstarry 100 de Bucăți Holografic Pungă din Folie Pungi Resigilabile Miros Dovada de Blocare Zip de Etanșare Geanta din Aluminiu pentru Bijuterii, pentru Depozitarea Alimentelor (2,4 x 3.9 Inch)

Allstarry 100 de Bucăți Holografic Pungă din Folie Pungi Resigilabile Miros Dovada de Blocare Zip de Etanșare Geanta din Aluminiu pentru

RON 15.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

♦Excelente de etanșare benzi : Acesta este echipat cu high-calitate re-închidere cu fermoar, care vă ajută să păstrați toate de umiditate și se izolează orice miros ciudat.Ea are o bună funcții de rezistent la apa, dezodorizare, prevenirea ruginii, de prevenire a coroziunii, rezistenta la oxidare, umiditate-dovada și rezistent la umiditate, astfel încât să păstrați articolele în ordine și curat. ♦De căldură de Etanșare Saci Nostru folie de aluminiu pungi pot fi sigilat la căldură; puteți sigiliu de căldură-le pentru a obține complet depozitare a alimentelor.Mirosul dovada geanta are două goluri de ambele părți, care poate rapid și ușor rupe deschide aluminiu pungă cu fermoar. ♦Materiale de înaltă calitate : mirosul dovada holografic geanta este confectionata din polietilena, folie de aluminiu si folie de aluminiu.Este un material durabil, non-toxice, miros gratuit și rezistentă la rupere, ceea ce înseamnă că mâncarea ta durează mai mult decât obișnuit cu fermoar pungi. ♦Aplicarea pe scară largă : Allstarry holografic pungă din folie pungi sunt potrivite pentru acasă, la școală și la birou.Acesta poate fi folosit pentru magazin de bomboane, boabe de cafea, bijuterii, nuci, cereale, alimente pentru animale de companie, produse digitale, produse electronice, hardware, produse cosmetice, etc. Sau puteți folosi aceste pungi zipper în orice alt mod imaginabil. ♦Asigurarea calității : Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore, exceptând sărbătorile legale.Și noi oferim un serviciu de returnare în termen de 30 de zile de la probleme de calitate. 1. Oferim produse de calitate, cu o gamă de accesorii la o valoare rezonabilă. 2. Prioritatea noastră este de a face să vă mulțumiți cu produsele sau serviciile noastre.Culoare : holografice curcubeu.Material : polietilenă, folie de aluminiu si folie de aluminiu.Exterior Dimensiune(inch) : 2.4*3.9. Interior Dimensiune (inch) : 2*2.7. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-0,02 eroare.După utilizarea de căldură de etanșare, puteți rupe de la gap.Auto-bandă de etanșare ajută la menținerea umidității și orice mirosuri.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie