• Renovado
LXX Lupă,Multifuncțional Portabil Lupă,Lupă de Sticlă Lupa Avansate de Aluminiu de Mărire a Ochilor Lumină Led 30X Bijutier Triple - cele mai Bune Bijuterii, Diamante, Pietre prețioase, Monede, Gravura, Etc!

LXX Lupă,Multifuncțional Portabil Lupă,Lupă de Sticlă Lupa Avansate de Aluminiu de Mărire a Ochilor Lumină Led 30X Bijutier Triple

RON 99.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

☞Noi vindem doar lupe si nu includ alte obiecte de referință. ☞Produs dimensiune este măsurată prin mână, nu va fi de 1-3 cm de eroare, te rog iartă-mă!. ☞Datorită unghiul de fotografiere și de lumină, nu poate fi aberație cromatică, vă rugăm să consultați un lucru real!. ☞Data de livrare al produsului este de 10-25 de zile, în funcție de țara sau regiunea dvs., vă rugăm să fie pacient. ☞Potrivit pentru : citirea pachete pentru vârstnici, hărți de călătorie, manuale, observații de teren, antichități. ☞O lupă mare, potrivit pentru persoanele în vârstă să-și îmbunătățească viața de zi cu zi : ▷▶▶ Mare pentru a citi ziare, reviste, cărți vechi, scrisori.Bunicii tăi vor iubi.O lupă mare, potrivit pentru copii de dezvoltare hobby-uri : ▷▶▶ Ideal pentru lectură, cuvinte încrucișate puzzle-uri, close-up de observare de insecte, semne, timbre, monede, pietre și piatră prețioasă colecții;▷▶▶ Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru experimente simple : concentrându-se lumină, cum ar fi concentrarea radiațiilor soarelui, creând un hot spot la accentul de foc începe.Mâna lupa funcția : ▷▶▶ Obiectiv, amplificate de 30 de ori;?- Material lentile : sticla optica lentile.include : ▷▶▶ 1 × 30 X lupă pentru ușor de ambalaj.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie