• Renovado
Satâr Teaca,Cuțit De Măcelar Protectori,Cerat Panza Larga De Cutite Edge Paza,Grele Elicopter Acoperă, Cuțit Caz Lama Protectori(Cuțite Nu Sunt Incluse) (Verde)

Satâr Teaca,Cuțit De Măcelar Protectori,Cerat Panza Larga De Cutite Edge Paza,Grele Elicopter Acoperă, Cuțit Caz Lama Protectori(Cuțite

RON 21.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Teaca Pentru Protejarea Cuțit】Dimensiunea de cuțit de acoperire este de 9,4" L*5.1"W, poate fi folosit pentru a proteja satâr, măcelar, tocare, Japonez sau occidental cuțite. 【Cuțit Universal Garda de Design】Creat cu un unghi de deschidere care se pot potrivi înclinat sau drept mânere de cuțit.Aceste elemente de protecție pentru marginile sunt perfecte pentru tocare satâr de bucătărie cuțit bucătar-șef. 【Cuțit lat Acoperă Materialul】Grele tăiere și înțepare impermeabil rezistent la epilat panza, de înaltă calitate, testate riguros accesorii nu va zgâria instrument sau suprafață de lucru, dură, dar flexibilă. 【Mare Cadou】cuțit de Măcelar protectori Ideal pentru ajutor de bucătar sau bucătar personal, precum și care aspiră entuziast și culinare, chef student, aceste cuțit pungi pentru bucătari oferta greu rezistență la tăiere și înțepare. 【Călătorie Prietenos Chef Cuțite Acoperă】 Convenabil și Funcțional Portabilitate a transporta cuțite cu ușurință și siguranță, atunci când merge la locul de muncă, camping, sau la un gratar.Dimensiune : 9.4" L X 5.1" W. Culoare : verde sau clar.De ce ne-a ales?.Aceste chef-cutit cu teaca sunt Tăiate și Puncție Rezistente și nu se va zgâria, nick sau deteriora cuțitele; durabil pentru mult timp-durată de sprijin ca să învețe, să crească și să devină un maestru bucatar!Această grele cleaver titularul și-a tăiat și puncție impermeabil rezistent la epilat panza, de înaltă calitate, testate riguros accesorii obiceiul instrument zero sau suprafață de lucru, greu, dar flexible This este un foarte util cuțit de acoperire, de înaltă calitate, produsul este ieftin, simplu și frumos, și poate oferi protecție pe termen lung la lama.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie