• Renovado
MNNM Lazy Susan placă Turnantă Organizator de 10 Inch Si 12 Inch Rotund din Plastic placă Turnantă Spice de haine, Dulap, Frigider, Masa de toaleta Platan (Negru si Gri)

MNNM Lazy Susan placă Turnantă Organizator de 10 Inch Si 12 Inch Rotund din Plastic placă Turnantă Spice de haine, Dulap, Frigider,

RON 95.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

●Ușor De Utilizat : Acest lazy Susan platan este convenabil pentru stocarea și accesarea elemente, și este un bun instrument pentru stocarea de elemente.Când tava se rotește, mai adânc perete exterior poate repara elementele din tava. ●360° Rotație Liberă : 6 bile de oțel inoxidabil sunt uniform distribuite pe bază pentru a reduce frecarea în timpul rotației și nu va produce sunete dure; cu aspect rotunjit design-ul este foarte potrivit pentru bucatarii, camere de zi și dormitoare. ●Materiale de calitate : Rotirea Spice Titularul este făcut de sparge-material plastic rezistent, durabil cu bile din oțel inox 304.Design-ul este rotund si nu are nici mort colțuri și este ușor de curățat. ●Design anti-alunecare : partea de Jos a tăvii adoptă non-alunecare pad pentru a crește frecare cu partea de sus de masă, și de rotație este mult mai stabil; potrivit pentru blaturi de bucatarie, dulapuri, dulapuri, frigidere. ●Depozitare Multifunctional : Poate ajuta să utilizeze pe deplin de spațiu, convenabil pentru a stoca condimente, condimente, uleiuri, medicamente, produse cosmetice și alte elemente.360 de grade Lazy Susan placă turnantă economisește spațiu, magazine de articole de frumos, și este rezistent la apa, umiditate-dovada, și non-alunecare.Acesta poate stoca condimente, cafea, ceai, produse cosmetice și diverse diverse.Spatiul deschis este dincolo de imaginatia ta.Așteaptă cu nerăbdare să dvs. de cumpărare.Caietul de sarcini : Denumire Produs : Rotative Spice Rack Color : negru, gray Material : plastic Size : 25cm, 30cm Quantity : 1×Leneș Susan Notice : -dimensiunea este măsurată manual, nu poate fi o eroare de 1-3 cm, vă rugăm să consultați produsul real.-Acest produs conține numai rotative raft de condimente, și nu conține alte elemente din imagine.-Atunci când introducerea și utilizarea de condimente, nu rândul său, în jos placa de rapid pentru a evita condimentele fiind aruncat de pe sub acțiunea inerției.

Mai multe detalii

Product Name:
Rotating Spice Rack
Color:
black, gray
Material:
plastic
Size:
25cm, 30cm
Quantity:
1×Lazy Susan
Notice:
-The size is manually measured, there may be an error of 1-3 cm, please refer to the actual product. :
-This product only contains the rotating spice rack, and does not contain the other items in the picture. :
-When placing and using condiments, do not turn the bottom plate quickly to avoid the condiments being thrown off under the action of inertia. :

Produse similare din categorie