• Renovado
LXX Lupă,Multifuncțional Portabil Lupa,Portabile de Lectură Lupa 20X Înaltă Definiție Lentile Optice, Mici Pliabil pentru Hărți, Electronice, Modele în Miniatură, Bijuterii, Etc.

LXX Lupă,Multifuncțional Portabil Lupa,Portabile de Lectură Lupa 20X Înaltă Definiție Lentile Optice, Mici Pliabil pentru Hărți, Electronice,

RON 183.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

☞Noi vindem doar lupe si nu includ alte obiecte de referință. ☞Produs dimensiune este măsurată prin mână, nu va fi de 1-3 cm de eroare, te rog iartă-mă!. ☞Datorită unghiul de fotografiere și de lumină, nu poate fi aberație cromatică, vă rugăm să consultați un lucru real!. ☞Data de livrare al produsului este de 10-25 de zile, în funcție de țara sau regiunea dvs., vă rugăm să fie pacient. ☞Potrivit pentru : citirea pachete pentru vârstnici, hărți de călătorie, manuale, observații de teren, antichități. ☞WN.acasă puternică lupă▷▶▶ Mai mult de o mie de ani în urmă, cristale transparente sau transparente pietre pretioase au fost măcinate în "lentile" care imaginile mărite.De asemenea, cunoscut ca o lentilă convexă.▷▶▶ Eu sunt dispus pentru a face o relație strânsă cu tine prin această lupă.parametrii de produse : ▷▶▶ ?Nume : Portabil miniatura mare mărire lupă▷▶▶ Marire : 20 X▷▶▶ Produs greutate : 32g▷▶▶ Dimensiuni : 80mm după deschiderea▷▶▶ ?lentilă : sticlă optică lentile▷▶▶ Mirror Size : obiectiv cu diametrul de 22mm / 12mm▷▶▶ Oglindă material corp : plastic ABS, aliaj de zinc placate cu nichel, lentile de sticlă▷▶▶ Culoare : Negru▷▶▶ stil Simplu, fără distorsiuni zona de observație, pentru a îmbunătăți calitatea vieții, ușor de carry Measurement este manuală de măsurare cu 3-5mm eroare▷▶▶ Scoateți folia de protecție de pe oglinda mare suprafata de lupă înainte de utilizare.▷▶▶ Confortabil manere ergonomice pentru copii, adulti, seniori, amatori și profesioniști.Magazinul nostru vă întâmpină▷▶▶ timp vei primi de la plasarea comenzii este de aproximativ 9.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie