• Renovado
Emirde Super tari tineti-Fals Geană Lipici,Profesionale din Latex rezistent la apă și de Lungă Durată Lipici de Gene, cele mai Bune Benzi de Lipici de Gene pentru Ochi Sensibili, Alb și Negru Geană Lipici (1.6 oz)

Emirde Super tari tineti-Fals Geană Lipici,Profesionale din Latex rezistent la apă și de Lungă Durată Lipici de Gene, cele mai Bune

RON 5.96
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Profesionale Geană Lipici】Profesionale gene false adeziv este folosit pentru a aplica genele, făcându-te mai frumos și fermecător. 【Blând Lipici Compoziția】Gratuit de formaldehidă, este sigur pentru piele și sunt potrivite chiar și pentru pielea sensibilă. 【Aderență puternică și Țineți】adezivul este rezistent la apa.Cu lungă durată care deține puterea și garantat să dureze toată ziua!. 【Cu ușurință Aplicația și Eliminat】Perie lipici pe gene false și să aștepte.Când vezi lipici devine clar, biciul este gata pentru a aplica la linia genelor. 【100% Servicii Satisfăcătoare】Dacă aveți orice problemă cu elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suntem fericiți să vă ajutăm.Emirde Genele Glue1. Reteta Upgrade : Upgrade formula blanda potrivit chiar și pentru ochii sensibili.Latex+Formaldehidă-Free2. Efect bun : Acest adeziv gene nu este doar rezistent la apă și sweatproof, dar, de asemenea, ferm și nu este ușor pentru a ridica, dacă uzate în conformitate cu metoda, iar efectul este de lungă lasting3. Utilizarea perfectă Efect : Super aderenta si puterea de ședere.Fără reziduuri, fără latex How de a Folosi Gene Glue1. Utilizați foarfecele pentru a tăia gene false ușor pentru a se potrivi ochi size2. Prindeți rădăcini de gene false și se aplică lipici.Puteți aplica mai mult la ambele capete pentru a preveni gene false de curling up3. Așteptați 20 de secunde pentru ca adezivul să devină semi-uscat și transparente înainte de a wearing4. Atunci când poartă, privi în jos și scopul genele false de la mijlocul marginea genelor.În primul rând lipici la mijloc și apoi cele două părți, apoi ușor press5. Ușor fixați-l cu o geană bigudiu după ce este lipit pentru a face genele false arata cret si natural6. Dermatograf ruleaza de-a lungul rădăcinile genelor pentru a desena conturul cu efect final de ochi fiind ridicat, astfel încât un frumos și perfect machiajul ochilor este completed ATTENTION1. Nu se aplica direct pe ochi.2. Păstra în loc răcoros și pentru a evita lumina directă a soarelui.3. Acorde o atenție la temperatura adecvată pentru stocarea lipici.4. Păstrați departe de copii.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie