• Renovado
Friteuza coșuri din Oțel Inoxidabil Lung-manipulate Fry Coș Dublu Ureche Filtru Lingura Acasa cartofi Prajiti Coș de Alimente Prajite Filtru de Gatit Bucatarie Instrument de cartofi prăjiți titular (Size : Medium)

Friteuza coșuri din Oțel Inoxidabil Lung-manipulate Fry Coș Dublu Ureche Filtru Lingura Acasa cartofi Prajiti Coș de Alimente Prajite

RON 78.54
Disponibil pentru su pedido

În stoc

♥Ușor și compact, cu manoperă fin, delicat aspectul și de viață de servire lung, în condiții de siguranță și sănătos, un necesar instrument de gătit în bucătărie. ♥Se potrivește perfect în oale și tigăi.Se fierb pastele, se spală legumele, sau prăjiți cartofi prajiti.Pur și simplu ridicați să se scurgă. ♥Acest unic instrument de bucatarie oferă soluții pentru oricine să se bucure de gătit mai mult.Îl puteți folosi pentru paste, masina de spalat salata si filate uscat, legume de gătit, prăjire chips-uri sau fructe, magazin de fructe și snacks-uri. ♥Cu mâner lung de design, foarte usor si confortabil de prindere, pentru a proteja mâinile de ardere bu ulei fierbinte, comod si practic de a utiliza. ♥Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Așteptăm cu nerăbdare să oferindu-vă o bună experiență de cumpărături.Nume : Prajit Coș/cartofi Prajiti Basket Material : Inox steelquantity : 11. Vă rugăm să verificați dimensiunea inainte de a cumpara.Datorită măsurare manual, va exista o eroare de aproximativ 0-1 cm, vă rugăm să understand2. Nu există alte elemente, cu excepția produsul in fotografie3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datele de mai sus este numai pentru referință.Dimensiunea este măsurată manual.Fiecare variabilă poate fi diferit.Vă rugăm să consultați produsul real.multumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.Produsele sunt realizate pentru a satisface cerințele ridicate de bucătărie variază de la masă să-și ustensile de bucătărie pentru prepararea hranei provizii.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie