• Renovado
Friteuza coșuri din Oțel Inoxidabil Coș de Prăjire Mare Dreptunghiulară cartofi Prajiti Coș cu Mâner pentru prăjit Alimente Filtru de Mare Capacitate cartofi prăjiți titular (Cantitatea : 1 pachet)

Friteuza coșuri din Oțel Inoxidabil Coș de Prăjire Mare Dreptunghiulară cartofi Prajiti Coș cu Mâner pentru prăjit Alimente Filtru

RON 122.58
Disponibil pentru su pedido

În stoc

♥Plasă din Oțel inoxidabil se Prăjește Coș pentru prăjire în condiții de siguranță produse alimentare și drenare departe excesul de uleiuri. ♥Când fry, albi sau abur pe coș, se ocupă de ședere în afara oală, prin urmare, rămase rece pentru a atinge o singură dată se face de gătit.Sale de drenare design permite uleiul și apa să se scurgă afară din coș permițând astfel produsele alimentare gata pentru servire. ♥Poate fi perfect utilizat pentru prăjit cartofi prajiti, pui prajit, bile de pește prăjit, pește, nuggets de pui, legume și așa mai departe. ♥vă rugăm să curățați după utilizare, se usucă și se păstrează într-un loc aerisit. ♥100% SATISFACȚIE de GARANTARE : Dacă nu există nici o problemă cu produsul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Nume : Prajit Coș/cartofi Prajiti Basket Material : Inox steel Quantity : 1/21. Vă rugăm să verificați dimensiunea inainte de a cumpara.Datorită măsurare manual, va exista o eroare de aproximativ 0-1 cm, vă rugăm să understand2. Nu există alte elemente, cu excepția produsul in fotografie3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datele de mai sus este numai pentru referință.Dimensiunea este măsurată manual.Fiecare variabilă poate fi diferit.Vă rugăm să consultați produsul real.multumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.Produsele sunt realizate pentru a satisface cerințele ridicate de bucătărie variază de la masă să-și ustensile de bucătărie pentru prepararea hranei provizii.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie