• Renovado
Z8LED burlan Extensie,Hardtop Ploaie Divertor ABS Feroviar de Picurare Prelungire burlan Exterior Accesorii Compatibile cu Jeep Wrangler 2018-2020 JL JLU Gladiator JT (Adeziv Inclus)

Z8LED burlan Extensie,Hardtop Ploaie Divertor ABS Feroviar de Picurare Prelungire burlan Exterior Accesorii Compatibile cu Jeep Wrangler

RON 29.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

★Aplicație : Pentru Jeep Wrangler JL JT 2018-2020 Sahara Rubbicon Nelimitat (Nu se potrivesc soft top). ★ Caracteristici : Se poate spori Efectul de Drenaj și Nu afectează dumneavoastră de conducere. ★Material : acoperis, apa de ploaie sloturi sunt realizate din ABS de inalta calitate, care are o excelentă rezistență și flexibilitate competente pentru ploaie și zăpadă de zile. ★Instalare : Curat poziția de instalare și să se conecteze acoperiș cu sloturi de lipici oferit, ștergeți excesul de lipici, foarte usor de instalat. ★Pachetul Include : 2 buc(adezivul este inclus) .Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați în orice moment,vom răspuns și încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva cât mai curând posibil.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie