• Renovado
Gradina de primavara, Flori de Decalcomanii de Perete Butterfly Coji de fructe și Stick Autocolante de Perete de Arta pentru Copii Fete Dormitor Copil Pepinieră Living Home Decor (Flori de Viță de vie)

Gradina de primavara, Flori de Decalcomanii de Perete Butterfly Coji de fructe și Stick Autocolante de Perete de Arta pentru Copii

RON 117.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

★【Floare Fluture Decalcomanii de Perete】 : Spring Garden Decalcomanii de Perete ,Veți primi 2 foaie 11.8"*23.6" decalcomanii de perete ,,Include13 flori și fluture 3 decalcomanii de perete în diferite stiluri. ★【】 CARACTERISTICĂ : DIY inspirație, floarea decalcomanii de ușor să se aplice!doar propriile mâini!. ★【De MATERIAL】 : Mare calitate, mediu prietenos finyl material ,Ușor de aplicat și ușor de îndepărtat.fără a deteriora peretele.creativă și talentul artistic. ★【CEREREA de SUPRAFAȚĂ】 : Flori de Primăvară decalcomanii de perete sau de Fereastră, Completa timp de primăvară cu superb și frumos concepute, flori și fluture.Perfect pentru orice perete sau de fereastră în casa ta.Ideal pentru bucatarie, dormitor, gradinita,sala de clasă,acasă decorare perete. ★【CLIENT SERVICE】 : 100% bani înapoi de garantare.Orice întrebări sau nevoie de ajutor, vă rugăm să ne anunțați și vom răspunde la orice mail în termen de 24 de ore.Obosit de vechi Perete solid ?Flori colorate decalcomanii de perete este cea mai buna alegere pentru camera de copii!nici o deteriorare a peretelui!ideal pentru dormitor, birou, camera de zi,grădiniță, sală de clasă ,sau undeva doriți să devină frumoasă.Doar coji de fructe și stick-ul,nu sunt necesare unelte, creativă și talentul artistic, sunteți în stare pentru a le aranja cum doriți.Cadouri amuzante pentru copii.Dacă sunteți în căutarea pentru idei decor dormitor pentru Fete, cadouri de ziua de nastere, sau doar în căutarea pentru o calitate premium adolescenti decor de perete sau de marfa, acest drăguț print este perfecta pentru orice ocazie!Instrucțiuni : 1. Asigura suprafața este netedă, nu se lipesc pe dur sau suprafață inegală.2. Alegeți locul în care doriți să se aplice, curat cenușă și grăsime, păstrați-l uscat și curat.3. Stick în conformitate cu imaginea, sau DIY în propria ta idee.4. Coaja de pe hârtie și apoi lipi pe perete, deschide de la mijloc, la stânga și la dreapta.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie