• Renovado
PENYU Auto-Etanșare din Plastic Sac Sigilat Conservarea de Legume cu Fermoar Congelare Sigilate Încălzire Container pentru Alimente Păstrarea Proaspătă Pungi de Depozitare Organizator(30buc S)

PENYU Auto-Etanșare din Plastic Sac Sigilat Conservarea de Legume cu Fermoar Congelare Sigilate Încălzire Container pentru Alimente

RON 15.56
Disponibil pentru su pedido

În stoc

De înaltă calitate PE material, grosime, curat și durabil.Dublu-canal clip lanț, aspirație dublu-strat clip lanț, bună etanșare.Intim, zona de înregistrare, de înregistrare numele și data de mâncare.Bună etanșare, rezistent la apa, umiditate-dovada și anti-scurgere.Versatil pungi de depozitare pentru marinat carne, cereale, sandwich, gustare, articole de voiaj, casa de organizare.Marime : S-14*16cm / M-20*18cm / L-28*27cm Color : Clear Quantity : S-15buc / M-20buc / L-30pcs Material : PEPackage Incluse : 1 * Cutie de Proaspăt-păstrarea Bags Features : 1. De înaltă calitate PE material, grosime, curat și durabil.2. Dublu-canal clip lanț, aspirație dublu-strat clip lanț, bună etanșare.3. Intim, zona de înregistrare, de înregistrare numele și data de mâncare.4. Bună etanșare, rezistent la apa, umiditate-dovada și anti-scurgere.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie