• Renovado
AMBF WS150S5EX8V-15 Std. Șir Rana Polipropilenă FDA Media De 150 Microni, 2.5 Inch Filtru Dia. 20 cm Lungime, din Polipropilenă de Bază, cu un Singur Capăt Deschis/Primavara Capac Viton O-Inel/Garnitura (Pachet de 15)

AMBF WS150S5EX8V-15 Std. Șir Rana Polipropilenă FDA Media De 150 Microni, 2.5 Inch Filtru Dia. 20 cm Lungime, din Polipropilenă de

RON 364.62
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Vârf Adâncime Tehnologia fabricate in-house personalizate, de mare viteză, mașini controlate de computer pentru perfect firul de spațiere.AMBF Standard Șir Rana Filtru Cartuș cu Bumbac Natural mass-Media.Filtru Dimensiune : 2.5 Inc OD 9.875 Inch Lungime, Micron Rating : 0.5 Microni.Endcap & Garnitura : Deschise/Nici Capace Nu O-inel/Garnitura.Făcut în statele UNITE ale americii.AMBF de coarde rana elemente sunt fabricate in-house personalizate, de mare viteză, controlate de computer, mașini pentru fir consistent spațiere.Modele personalizate și spațiere a oferit de a se adapta la aplicații specializate.Cerneală și vopsea elemente au o 3 trepte multi-model proces de lichidare, oferind adevărata adâncime de încărcare și previne core orbitoare.Cu 6 media selecții și 15 microni evaluări, suntem siguri de a produce elementul de care aveți nevoie.Capac configurații disponibile pentru a se potrivi dvs. de locuințe existente.Standard cu diametrul de 2,5 și 4,5 cm.Lungimi Standard de la 9.75 la 40 de centimetri.AMBF de coarde rana elemente sunt fabricate in-house personalizate, de mare viteză, mașini controlate de computer pentru perfect firul de spațiere.Modele personalizate și spațiere a oferit de a se adapta la aplicații specializate.Cu 6 media selecții și 15 microni evaluări, suntem siguri de a produce elementul de care aveți nevoie.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie