• Renovado
Caz de protecție de Mare pentru Galaxy S9 Crescut Relief Orizontal Flip Mediului PU Caz din Piele cu Suport & Sloturi pentru Carduri si Portofel (Negru) (Culoare : Verde)

Caz de protecție de Mare pentru Galaxy S9 Crescut Relief Orizontal Flip Mediului PU Caz din Piele cu Suport & Sloturi pentru Carduri

RON 66.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Caz De Moda.Caz Moale.Caz De Piele.Armura caz.Telefon Mobil Cazuri. 100% de Înaltă Qulity și Buna performanta Moblie telefon Cazul 1. Cazul a obține telefonul protecție completă și super-securizat atașament magnetic de un portofel folio. 2. Complet reglabil pentru hands-free apeluri video, citind, sau filme oriunde, transporta confortabil cărți, plus facturile. 3. Precis decupaj și design, acces facil la toate porturile, senzori, difuzoare, aparate de fotografiat și toate caracteristicile telefonului fără a fi nevoie pentru a elimina pielea. 4. Elegant, design elegant oferă proaspăt în căutarea pentru telefonul tău. 5. Curățarea carcasei cu o cârpă moale și uscată,păstrați în loc uscat, răcoros, pentru a evita expunerea la ulei, piroane. 6.De mediu din piele PU.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie