• Renovado
AMBF WN3S1EX8N-50 Std. Șir Rana Bumbac Natural Mass-Media 3 Microni, 2.5 Inch Filtru Dia. 9.875 Inch Lungime, Polipropilenă de Bază, cu un Singur Capăt Deschis/Primavara Capac Neopren Inel/Garnitura (Pachet de 50)

AMBF WN3S1EX8N-50 Std. Șir Rana Bumbac Natural Mass-Media 3 Microni, 2.5 Inch Filtru Dia. 9.875 Inch Lungime, Polipropilenă de Bază,

RON 547.54
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Vârf Adâncime Tehnologia fabricate in-house personalizate, de mare viteză, mașini controlate de computer pentru perfect firul de spațiere.AMBF Standard Șir Rana Filtru Cartuș cu Bumbac Natural mass-Media.Filtru Dimensiune : 2.5 Inc OD 10 Inch Lungime, Micron Rating : 3 Microni.Endcap & Garnitura : Single Deschis End/De Primăvară Capac Neopren Inel/Garnitura.Făcut în statele UNITE ale americii.AMBF de coarde rana elemente sunt fabricate in-house personalizate, de mare viteză, controlate de computer, mașini pentru fir consistent spațiere.Modele personalizate și spațiere a oferit de a se adapta la aplicații specializate.Cerneală și vopsea elemente au o 3 trepte multi-model proces de lichidare, oferind adevărata adâncime de încărcare și previne core orbitoare.Cu 6 media selecții și 15 microni evaluări, suntem siguri de a produce elementul de care aveți nevoie.Capac configurații disponibile pentru a se potrivi dvs. de locuințe existente.Standard cu diametrul de 2,5 și 4,5 cm.Lungimi Standard de la 9.75 la 40 de centimetri.AMBF de coarde rana elemente sunt fabricate in-house personalizate, de mare viteză, mașini controlate de computer pentru perfect firul de spațiere.Modele personalizate și spațiere a oferit de a se adapta la aplicații specializate.Cu 6 media selecții și 15 microni evaluări, suntem siguri de a produce elementul de care aveți nevoie.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie