• Renovado
Arzător Standard, Micro Singur Tub Arzător Bunsen cu Gaz Lumina pentru Propan Lichid de Laborator Echipamente de Încălzire.

Arzător Standard, Micro Singur Tub Arzător Bunsen cu Gaz Lumina pentru Propan Lichid de Laborator Echipamente de Încălzire.

RON 49.30
Disponibil pentru su pedido

În stoc

100% de brand nou și de înaltă calitate.Realizate din metal de înaltă calitate materiale, rezistente la căldură, ferm și durabil.Tub de cupru pentru amestecul de gaz și aer, care contribuie la suficient de ardere.Cu structuri special concepute, salvarea de gaz pentru tine.Potrivit pentru îmbuteliată sau conducte de natura gaz, cărbune, gaz, petrol gaze.Descriere : Singur tub Bunsen burner este o economisire a energiei lumina cu gaz pentru propan lichid cu suficientă de ardere, care este ideal pentru îmbuteliată sau conducte de natura gaz, cărbune, gaz, petrol gaze.Specificatii : Material : aliaj de zinc bază + tub de cupru de Culoare : argint lungime Totală : 17.5 cm/6.89 în diametru Bază : 7.8 cm/3.07 în Greutate : Aprox. 224g Pachetul Include : 1 x Arzator Bunsen Notă : 1. Datorită diferenței dintre monitoare și efect de lumină, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. 2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie