• Renovado
Portabil Casa De Curățare Geantă De Depozitare Geanta De Week-End Geanta De Voiaj Îmbrăcăminte Cutie De Depozitare(Desene Animate Tote Sac)

Portabil Casa De Curățare Geantă De Depozitare Geanta De Week-End Geanta De Voiaj Îmbrăcăminte Cutie De Depozitare(Desene Animate Tote

RON 77.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Geanta poate fi pliat într-o foarte mică compact ocupă puțin spațiu, dar se deschide pentru a avea mai mult de mare capacitate.A făcut excelent robust și nailon tesatura, și ușor de curățat.Au additiongal intermediar utilizat pentru a găzdui ac, ac de tricotat de tricotat și accesorii.Lumina și portabil de design face utilizatorul ia mai convenabil.Aspectul de moda, design, poate fi folosit ca geanta de cumparaturi, geanta de voiaj sau în excursie de weekend sac.Caracteristică : 1. A făcut excelent robust și nailon tesatura, și ușor de curățat.2. Lumina și portabil de design face utilizatorul ia mai convenabil.3. Aspectul de moda, design, poate fi folosit ca geanta de cumparaturi, geanta de voiaj sau în excursie de weekend sac.4. Au additiongal intermediar utilizat pentru a găzdui ac, ac de tricotat de tricotat și accesorii.5. Geanta poate fi pliat într-o foarte mică compact ocupă puțin spațiu, dar se deschide pentru a avea mai mult de mare capacitate.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Depozitare Bag Color : Ca fotografie shown Material : Nylon Optional Tip : Desene animate de Lux Sac, Geantă de mână de Desene animate, Desene animate Sac Multifuncțional, Desene animate Tote Function : Domiciliu, folosind, de călătorie ia in Package Lista : 1 x Multifuncțional Sac de Depozitare.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie