• Renovado
GAXQFEI Lemn Masiv Niture Picioare,Stejar, Picioare pentru mese,Alama Bază Canapea Picioare,Picioare Pat,Înlocuirea Picioare,pentru Dulap de Bucătărie Canapea extensibilă Scaun,cu Piese de Hardware,4buc(Walnut10Cm/3,9 In)

GAXQFEI Lemn Masiv Niture Picioare,Stejar, Picioare pentru mese,Alama Bază Canapea Picioare,Picioare Pat,Înlocuirea Picioare,pentru

RON 186.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

■ Material : Lemn Masiv Canapea Picioare, Cauciuc Natural de Lemn, Nu Cracare, Duritate Mare, Nu este Ușor să se Deformeze, Puternică Capacitate portanta, Rezistenta la Coroziune, rezistent si Durabil. 4 Picioare Poate susține cu Ușurință 400 Kg. ■ Modern Stil Medieval-Picioarele Pot Fi Instalate Direct și Echipat cu Corespunzătoare Plăci de Montaj.Negru / Nuc / Lemn Culoare, de Trei Culori Diferite, se Adaugă o Atmosfera Retro a Ta Niture. ■ din Lemn Niture Picioarele Sunt Acoperite cu Lemn de Cauciuc de Cupru Picior Mâneci, Care Face Picioare de Lemn Mai Rezistent si Are proprietati Anti-Coroziune si Umiditate-Dovada Funcții pentru a Asigura o durată de Viață Mai lungă. ■ Aplicabile Ocazii : la Niture Picioarele Sunt Potrivite pentru Diverse Stiluri de Niture, Potrivit pentru Tv, Dulapuri, Mese de Cafea, Comode, Paturi, Dulapuri, Dulapuri, Scaune, Dulapuri de Baie, Canapea, Scaune, masute Cafea, Scaune, Mese, Canapele, Etc. ■ Magazinul nostru Oferă, de Asemenea, Alte Stiluri de Niture Picioare, Diferite Dimensiuni si Culori, Aveți Posibilitatea să Examinați și de a Alege în Funcție de Niture.Bine ati venit la Magazinul Nostru și Bucurați-vă o viață Sănătoasă și de Viață de Calitate!Medieval Stil Retro Adaugă Mai Eleganta pentru Casa Ta, Făcându-L Mai Potrivit pentru Niture Decor.Nostru Niture Picioarele Sunt Nu Numai pe Deplin Funcțional, Dar, de Asemenea, Adăuga Frumusete la tine Acasa.* Nume produs : Lemn Masiv Niture Picioare* Material : Lemn de Cauciuc + Cupru Picior de Acoperire* Culori : Negru, Nuc, Lemn de Culoare* Înălțime : 10 cm / 12 cm / 15 cm / 18 Cm / 20 Cm / 22 Cm / 30 Cm Upper Diametru : 4.8 Cm Bottom Diametru : 2.8 Cmproducts Includ : 4 * Niture Picioare, 4 * Plăcile de Montare, Șuruburi, Picior Padsfeatures : 1. Fabricat de Înaltă Calitate din Lemn Masiv.2. Suprafața De Protecție A Mediului De Acoperire Prin Pulverizare.3. Bună Capacitate De Transport.4. Crește Înălțimea de Fotolii, Canapele, Mese de Cafea, Dulapuri și Paturi.5. Înlocui perfect Picioarele de Vechi Niture, Ferm și Stabil.Notă : 1. Toate Produsele Sunt Produse Fizice și Necesită Manual de Măsurare.Deoarece este un Produs din Lemn, este Inevitabil Ca Vor Exista mici Diferențe de Culoare și Erori.Vă mulțumim pentru Înțelegere!2. Am Lucrat din Greu pentru a Vă Oferi Servicii de Calitate.Dacă Aveți Orice Întrebări în Timpul de Cumpărare și Utilizare, vă Rugăm să nu ezitați să Ne Contactați, Vă Vom Oferi un Răspuns Satisfăcător.Cumpărături Fericit!.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie