• Renovado
Decor petrecere Net,Gard Decorativ Net Plasă de protecție,de Siguranță pentru copii Net,Balcon Prevenirea Net pentru Copil,Alpinism Net Nailon Coarda Net,Scara Gardul de Protecție Decor Ochiuri(3.33.3 ft)

Decor petrecere Net,Gard Decorativ Net Plasă de protecție,de Siguranță pentru copii Net,Balcon Prevenirea Net pentru Copil,Alpinism

RON 165.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

●Caracteristici de Decor Net : de Înaltă calitate, material nailon, multi-strat de urzeală și bătătură, precis cabluri, manopera;waterproo,linii clare, anti-alunecare, rezistenta si anti-uzura. ●MULTI-SCOP COPIII de CULOARE PLASĂ de SIGURANȚĂ UTILIZATE PENTRU : balcon scări de protecție, anti-toamna, stadion gard, teren de joacă pentru protecție, agățat de decor, etc. ●Net Perete de Alpinism Caracteristici : Elastic extensible capacitatea de mic, rezistent la intemperii, rezistent la uzură, durată lungă de viață,ecologic, non-toxic, de asigurare a calității. ●Plin net dimensiune : Coarda diametru : 8 MM, spațierea grilei este de 10 cm, grosimea de frânghia este suficient pentru a oferi suficient sentiment de securitate. ●Iută frânghie de mare putere:flexibil, robust frânghii de cânepă Durabil, flexibil, capabil să reziste la condiții dure, umiditate, abraziune și de condițiile meteorologice.Hi~ bine ati venit la magazinul nostru, cumpărături fericit Denumire Produs : AA-SS Copil Plasă de protecție, Acest lucru durabil plasă de siguranță oferă un mediu sigur de joacă pentru copii de pe balustradă.A preveni copilul tau de la a arunca lucruri pe scări și alte lacune.Proteja podelele și balustrade de obiecte care se încadrează și de a asigura un mediu sigur pentru toată lumea! ◆Frânghie de siguranță : aproximativ 8mm grosime ◆plasă de Siguranță distanță : 10 CM ◆Coarda culoare : multicolor ◆Aplicabile faptei : în aer liber și în interior, poate fi folosit oriunde ◆Memento : 1. Dacă protecția net este deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, iar noi vom rezolva pentru tine în timp. 2. Descriere dimensiune : decorative net este complet măsurată manual, și nu poate fi o eroare de 1-3 cm.Vă rugăm să consultați elementele reale primite.Dimensiune : Multiple de dimensiuni Culoare : Colorat bine ati venit la magazinul nostru, există mai multe stiluri in acest magazin, puteți intra în magazin pentru a naviga.Customer service : Vom oferi 100% produs de calitate, garanție.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați din timp!Noi vă va oferi cele mai bune servicii în termen de 12 de ore!Vă mulțumesc foarte mult!Timp de livrare : Noastre normale termenul de livrare este de 15-30 zile. (Accelerate de livrare poate fi susținută; timpul de livrare este de 4-8 zile.).

Mai multe detalii

Produse similare din categorie