• Renovado
Proiector portabil Ecran, Proiectie Cortina, 100In, Alb Pliabil Acasă Teatru de Film în aer liber Video de Interior(100 inch)

Proiector portabil Ecran, Proiectie Cortina, 100In, Alb Pliabil Acasă Teatru de Film în aer liber Video de Interior(100 inch)

RON 78.58
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Asta de 100 de inch, ecran de proiectie este nu numai mult mai albi, mai clar, mai rapid și mai strălucitoare decât alte obișnuit ecrane de proiecție, care oferă o excelentă imagine de afișare.Produsul are găuri, cârlige, frânghii, ușor de instalat, și poate fi utilizat în aer liber, teatru, filme, clasă proiectii, conferinte, prezentari, etc. Greutate redusă și design pliabil, portabil și convenabil pentru depozitare si transport.Acest proiector portabil ecran poate fi pliat oricum, fără nici o cută, și de suprafață.Va fi capabil să se manifeste ecran și montați-l în literalmente de minute, care poate fi agățată pe un perete folosind cârlige sau frânghie.Ecranul este potrivit pentru interior și exterior utilizare.Caracteristică : 1. Acest proiector portabil ecran poate fi pliat oricum, fără nici o cută, și de suprafață.2. Asta de 100 de inch, ecran de proiectie este nu numai mult mai albi, mai clar, mai rapid și mai strălucitoare decât alte obișnuit ecrane de proiecție, care oferă o excelentă imagine de afișare.3. Greutate redusă și design pliabil, portabil și convenabil pentru depozitare si transport.4. Produsul are găuri, cârlige, frânghii, ușor de instalat, și poate fi utilizat în aer liber, teatru, filme, clasă proiectii, conferinte, prezentari, etc5. Va fi capabil să se manifeste ecran și montați-l în literalmente de minute, care poate fi agățată pe un perete folosind cârlige sau frânghie.Ecranul este potrivit pentru interior și exterior utilizare.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Proiecție Curtain Material : Polyester Screen Dimensiune : Aprox. 254cm / 100in Ratio : 16 : 9 Number de Cârlige : 8 Rope : 2 Lista de pachete : 2 x Rope8 x Hook1 x Curtain1 x Patch-uri.

Mai multe detalii

Item Type:
Projection Curtain
Material:
Polyester
Screen Size:
Approx. 254cm / 100in
Ratio:
16
Number of Hooks:
8
Rope:
2
Package List:
2 x Rope :
8 x Hook :
1 x Curtain :
1 x Patch :

Produse similare din categorie