• Renovado
MGWYE Izolare Cutie de Prânz - Elev Cutie de Prânz Cuptor cu Microunde Căldură Sigilate Cutie de Prânz pentru Adulți Simplu de Plastic Etanșe (de Culoare : B)

MGWYE Izolare Cutie de Prânz - Elev Cutie de Prânz Cuptor cu Microunde Căldură Sigilate Cutie de Prânz pentru Adulți Simplu de Plastic

RON 73.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

★[Material] : clasa Alimentare PP. ★[Stratificat design] : magazin alimentar separat, pentru a evita aroma de amestecare. ★[Fara scurgeri] : Sigilat inel de silicon + catarama, anti-varsare, anti-scurgere, curat. ★[2 compartimentul] : Evita amestecarea gust, mai mult de potrivire de prânz, vă oferă o experiență mai bună. ★[Aplicabile oamenii] : Adulți, copii, bărbați, femei, adolescenți și studenți, etc. Numele : masa de Prânz Cutii/Containere de Depozitare /masa de Prânz box Color : Roz , Albastru , Beige Size : 17.5x14.4x8.3cm,Capacitate : 850ml Net greutate pe strat : 300g1.Lustruit suprafață : netedă, ușor de curățat, reduce timpul de curatare, a economisi timp și efort.2.Mâner retractabil, anti-opărire, ușor de transportat.3.Acesta poate fi încălzit într-un cuptor cu microunde.Atunci când de încălzire, vă rugăm să capacul și se încălzește timp de 3 minute.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie