• Renovado
Yoga Cat Decorative Suport Prosop de Hârtie sau pe Suport de Hârtie Igienică de Comfify - Adorabil câinească Reprezenta Kitty - Fonta Prosop de Hârtie Stand - Antichizat Fonta de Stocare - Multiple utilizari - 19 Inaltime.

Yoga Cat Decorative Suport Prosop de Hârtie sau pe Suport de Hârtie Igienică de Comfify - Adorabil câinească Reprezenta Kitty - Fonta

RON 51.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Decorative suport prosop de hârtie – Capricioasă "se întinde kitty" design dedicat pentru toate tipurile de bucătărie decor, curat și elegant de finisaj antic fonta upgrade casa ta cu eleganță și farmec.Amuzant titularul de hârtie igienică – design Compact, se potrivește chiar și băi mici și aspectul este superb duios; un amuzant baie decor element care adaugă confort și rafinat apel la dumneavoastră acasă.Robust prosop de hârtie suportul de bază – Acest verticală suport prosop de hârtie este grea pentru convenabil de utilizat, robust caracteristici de bază anti-alunecare design și greutate corespunzătoare pentru a rupe hârtia ușor și curat.Convenabil rola de hârtie igienică suport Conceput pentru a elimina accidentale derulare și hârtie se pune, minunat pentru copii, iar oaspeții; ține în bucătărie sau baie ordonat și ușor de gestionat, și căutarea mare!.Calitate și de sprijin : Am creat un produs de mare pentru tine.Promisiunea noastra pentru tine, clientul nostru, este că întotdeauna veți fi tratați corect și cu respect.Tu nu vor fi dezamăgiți cu industria de lider politici și servicii pentru clienți.Amuzant și drăguț, "Yoga Pisica" Decorativ Suport Prosop de Hârtie & Titularul de Hârtie Igienică de Comfify este ideal vertical blat sau stand de podea pentru spații funcționale : . - Încântătoare "se întinde kitty" design drăguț. - Nu-alunecare de bază. - Grele pentru ușor de prosop de hârtie sau hârtie igienică de îndepărtare. - Construcție de înaltă calitate. - Fonta cu finisaj antic.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie