• Renovado
KAIYING Bucătărie, Oale și Tigăi Agățat Raft Detasabil cu S Cârlige, Ustensile Cuier, Tija Carlige pentru Cani, Montat pe Perete Bucătărie Feroviar Organizator, Aluminiu,(Gri-5 Cârlige)

KAIYING Bucătărie, Oale și Tigăi Agățat Raft Detasabil cu S Cârlige, Ustensile Cuier, Tija Carlige pentru Cani, Montat pe Perete Bucătărie

RON 37.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

➡MATERIAL : de înaltă calitate din aluminiu, finisat cu acoperirile electrolitice, ceea ce face acest pan raft agățat anti-rugina, anti-coroziune, rezistent și durabil pentru mult timp de utilizare. ➡ELEGANT ȘI economie de SPAȚIU : montat pe Perete cuiere de haine profita de neutilizat spațiu de perete din casa ta, face casa ta par a fi mai puțin aglomerat.Soluție de mare pentru a îngrijit pereche de confort cu un afișaj elegant. ➡MULTIFUNCȚIONAL : Această ustensilă de bucătărie raft poate fi utilizat pentru agățat diverse elemente, cum ar fi linguri, prosoape, mănuși, cuțite, furculițe, tigăi, oale, chei și așa mai departe.Și puteți instala raft în bucătărie, baie, vestibul, balcon, aproape peste tot.Aceste ustensilă de organizator pot fi montate pe o suprafață orizontală(cum ar fi fundul unui raft) sau un perete vertical. ➡DURABIL ȘI PUTERNIC : Aceste montat pe perete raft poate deține 20 kg(44lb) la cele mai multe, suficient de puternic pentru a organiza cupe, de gătit ustensilă set, clești și alte elemente. ➡RACK de CÂRLIG DIMENSIUNE : 17.3" x 1.3" x 1" (44*3.2*2.5 cm) feroviar vine cu 5 cârlige-S, puteți compara dimensiunea imaginii.Dacă doriți un elegant în căutarea cuier pentru haine obișnuite, acest lucru este cu siguranță merită oarecare atenție.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie