• Renovado
Copil Crawling Saltea de Burete Saltele de Îmbinare Zonă de Mare, Dormitor, Camera pentru Copii Sală de fitness Moale, Ecologic, mai Multe Culori GUORRUI (Culoare : B, Dimensiuni : 40 buc)

Copil Crawling Saltea de Burete Saltele de Îmbinare Zonă de Mare, Dormitor, Camera pentru Copii Sală de fitness Moale, Ecologic, mai

RON 91.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

▲Material : Ecologic PE material (fără formaldehidă, nici un miros, cinci metale grele). ▲Dimensiune : (lungime x latime) 30x30cm; grosime : 1cm; singură bucată suprafata : 0.09m2. ▲Caracteristici : Gratuit despicare, de protecție de siguranță, confortabil și rezistent la uzură, de înaltă densitate-si revina, nici un spațiu, ușor de instalat, Nu ocupă spațiu. ▲Metodă de spălare : se clătește cu apă, ștergeți-l curat, uscat în aer, puteți să-l folosească (în mod eficient a bloca umiditatea solului de la invadarea corpului). ▲Dacă nu primească bunuri în mod normal, sau aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați producătorul în timp și de sprijin mai multe achiziții. ▲De sarcini Numele produsului : Baby Saltea▲stil : modern simplitate▲Proces : Mașină de țesut▲scena utilizare : camera de zi, dormitor, hol, balcon, sala de jocuri, animale de companie mat, alte▲Utilizări : părinte-copil, yoga, fitness, jocuri, restul, copilul se desprinde de apărare, de protecție de siguranță nu poate fi amânată▲Descriere Produs : 1 : podea este moale și dur, evitând daunele cauzate de copilul falling2 : ușor de curățat, murdar, curat, suprafață rezistentă la apă, murdărie, petele de lapte, urină, nu este ușor să se infiltreze▲vă Rugăm să cumpere cantitatea în funcție de nevoile reale înainte de cumpărare; dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să trimiteți cererea prin e-mail, va vom contacta prin e-mail.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie