• Renovado
Lystaii Pungă Curele de Înlocuire de 2 cm Lățime Reglabilă de Umăr din Piele Pungă Curele de Înlocuire pentru Pungă Mică Crossbody Genti de Umar Negru/Aur 51 Inch Lung (0.8 cm)

Lystaii Pungă Curele de Înlocuire de 2 cm Lățime Reglabilă de Umăr din Piele Pungă Curele de Înlocuire pentru Pungă Mică Crossbody

RON 70.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

PU Piele Material : Geanta este fabricat de înaltă calitate din piele PU materiale și catarame din metal, durabil și robust, și netedă la atingere, poate se potrivește geanta perfect.Lungime Reglabila : umăr geanta curea lungimea poate fi ajustată în intervalul de 30-51.2 în/75-130cm.Suficient de lung pentru o geanta crossbody.Latime : 0.8 inch/2cm.Diametru interior de metal cataramă : 0.35 in/0.9 cm, mare și suficient de puternic pentru mici saci de dimensiuni medii.Design clasic : o Mare de înlocuire curea sau maner pentru geanta DIY, perfect se potrivește cu toate tipurile de sac, cum ar fi genți de mână, poșete, clutch-uri, cross-body bags, etc, simplu și de moda.Înlocuire curea de umar este foarte potrivit pentru a converti o poșetă/geantă de umăr într-un sac de cross-body, eliberându-i mâinile.Vine cu catarame din metal robust sunt ușor de instalat și înlocuiți.Lystaii Pungă Curele de Înlocuire de 2 cm Lățime Reglabilă de Umăr din Piele Pungă Curele de Înlocuire pentru Pungă Mică Crossbody Genti de Umar Negru/Aur 51 cm lungime Caietul de sarcini : Material : piele PU Culoare : Negru și auriu Lungime : reglată în intervalul de 30-51.2 în/75-130cm Latime : 0.8 inch/2cm.Diametru interior de metal cataramă : 0.35 in/0.9 cm Caracteristici : 1. Elimina cu ușurință de la o geanta la alta. 2. Lungime reglabilă : puteți face destul de mult pentru un crossbody sau dubla curea dacă vă place o lungime mai mică. 3. Moale si confortabil bretele detasabile va face dvs. de călătorie mai ușor. 4. Negru curea de umăr cu aur rotativ de metal cataramă este simplu, clasic si elegant. 5. Cureaua de umar are un delicat textura litchi, care arata delicat si elegant.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie