• Renovado
GVIEWIN Bundle - Compatibil cu iPhone 13 Pro [Built-in Ecran Protector] Carcasa (Maresare/Albastru) + Caz pentru AirPods Pro (Bleumarin) (2 Obiecte Pachet)

GVIEWIN Bundle - Compatibil cu iPhone 13 Pro [Built-in Ecran Protector] Carcasa (Maresare/Albastru) + Caz pentru AirPods Pro (Bleumarin)

RON 81.96
Disponibil pentru su pedido

În stoc

[Toate-Rotund de Protecție a] Lucios design compact Air Pods Pro capac de înaltă calitate greu TPU material, oferă protecție completă împotriva amprentelor, picături, zgârieturi și lovituri. [Ușor de Acces] Acest lucru din două piese caz este ușor de a deschide și închide.Decupaje Precise ofera acces rapid la butonul configurare pentru a asigura ușor de asociere fără a scoate caz. [Liberă de Încărcare] Cu design subțire, acest marmură Air Pods Pro acopere sprijină ambele cu fir și wireless de încărcare.Fața indicator LED este vizibil în timpul de încărcare. [Built-in Ecran Protector] GVIEWIN Aurora+ Caz cu built-in sensibil la atingere si anti-zero ecran protector protejează ecranul de zgârieturi. (Notă : vă Rugăm să eliminați orice alt ecran de protecție de pe ecran înainte de a aplica acest caz). [Cuprinzătoare de Protecție a] Făcut de premium hard policarbonat moale si flexibil TPU, acest dual-layer caz oferă 360° corp plin de acoperire de protecție, care este, de asemenea, ușor pentru a instala sau elimina.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie