• Renovado
WBHUBIN Calculator de 8 Cifre Calculator Birou Calculator de Finanțare Alimentat de la Baterie Mini Calculator Electronic Student Rechizite (de Culoare : D)

WBHUBIN Calculator de 8 Cifre Calculator Birou Calculator de Finanțare Alimentat de la Baterie Mini Calculator Electronic Student Rechizite

RON 106.88
Disponibil pentru su pedido

În stoc

"[UȘOR de UTILIZAT DE PROIECTARE] - Cu ecranul său mare, acest calculator este facut pentru convenabil și confortabil utilizarea de zi cu zi.Sale înclinate și în unghi de afișare vă permite să vedeți cu ușurință calculele tale, fără a strecurat ochii. [MARI RECEPTIV BUTOANE] - Sale spațioase dimensiune buton asigură că degetele sunt mult mai puțin probabil să atingă un număr greșit, toate în timp ce tastați cu un mic sentiment. [ROBUST CONSTRUI] - Construit cu un robust și premium corp din plastic, Birou Calculator este construit cu utilizarea de zi cu zi în minte.Este convenabil, puternică și de lungă durată. [FUNCȚII VERSATILE] - Cu adunare, scădere, înmulțire, împărțire, procente, total și CE Butonul de funcționalități, acest calculator este de natură versatil permite să fie utilizate în mai multe ocazii. [DUAL SURSE de ENERGIE] - Cu ajutorul acestuia dual solar și baterie de sistem, este complet alimentat în orice mediu luminat. ".Specificatii : Perfect pentru studenți, un instrument esențial pentru studiu matematica.8 cifre calculator, ușor de utilizat.Mini design, ușor și portabil.Nume produs : Student Calculator Material : ABSBattery : 1 x Baterie AA(Nu sunt Incluse) Caracteristici : Dimensiune de Buzunar, Rechizite de Birou, Student Cadou, 8 Digits Dimension : 11.1 cm x 6.2 cm/4.37" x 2.44" (Aprox.) Note : din Cauza la lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Pachetul Include : 1 x Student Calculator.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie