• Renovado
UnnFiko 43 Lanț de BRICOLAJ Crossbody Curea, Manual de Geantă de mână de Lanțuri Accesorii Geanta Curele de Umăr Crucea Corpul de Înlocuire Curele (Alb si Argintiu, Lant de Metal)

UnnFiko 43 Lanț de BRICOLAJ Crossbody Curea, Manual de Geantă de mână de Lanțuri Accesorii Geanta Curele de Umăr Crucea Corpul de Înlocuire

RON 17.96
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【De Material și Lungime】 Acest Lanț de Curea este solid din otel cu argint finisaj de culoare cu alb din piele PU arată simt elegant.Este 43" timp de end-to-end.Fiecare lanț de link-ul este de aproximativ 8mm lățime de 2 mm grosime. 【DIY Pentru】 Înlocuire curea de lanțul poate lucra bine pe geanta de umar, geanta, ghiozdan, tote, vagabond, poseta etc. 【Rupt/Lipsă Curea pe Sac Înlocuit】Această Piele PU tesut prin curea de lanțul oferi o mare șansă de a salva bagajele în caz de rupt cureaua sau lipsește curea. 【Geantă de mână de-a Convertit la Geanta Crossbody/ Mai Curea de Umăr Creat】 curea de lanțul oferă o idee foarte bună de a ajuta geantă de mână convertit pentru a fi o geanta crossbody sau de a prelungi mai curea de umăr în loc de original, curea scurt. 【Chic Curea Adăugat la】Camera e timpul pentru a actualiza camera pentru a o moda nivel care optează un lanț din piele de curea de legătură în loc de plictisitor pânză neagră curea.Descriere produs : Unn Fiko Clasic de Aur de Culoare Lanț cu piele tese curea stil oferă o modă în căutarea atât de potrivit pentru saci de lux, cum ar fi Canal, MK, Antrenor.Detalii : 1.Lungime : 43" 2.Lanț Link-ul : 8mm lățime *2mm grosime 3.Greutate : 100g 4.Culoare : Negru / Roz / Roșu / Argintiu din Piele PU cu Aur / Argint de Culoare Lanț Pachet : 1*Curea de Lanțul CAUSION : vă RUGĂM să MĂSURAȚI DIMENSIUNEA ÎNAINTE de a CUMPĂRA!!! : .

Mai multe detalii

Produse similare din categorie