• Renovado
Ecran de proiectie, Proiector de Filme Ecran, Pliabil Ecrane de Proiectie Video 16:9 pentru Home Theater Interioară în aer liber(120 inch)

Ecran de proiectie, Proiector de Filme Ecran, Pliabil Ecrane de Proiectie Video 16:9 pentru Home Theater Interioară în aer liber(120

RON 74.18
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Va fi capabil să se manifeste ecran și montați-l în literalmente de minute, care poate fi agățată pe un perete folosind cârlige sau frânghie.Ecranul este potrivit pentru interior și exterior utilizare.Produsul are găuri, cârlige, frânghii, ușor de instalat, și poate fi utilizat în aer liber, teatru, filme, clasă proiectii, conferinte, prezentari, etc. Greutate redusă și design pliabil, portabil și convenabil pentru depozitare si transport.Acest proiector portabil ecran poate fi pliat oricum, fără nici o cută, și de suprafață.Ecranul de proiecție poate oferi o imagine excelentă de afișare, puteți prezenta compania dvs. de grafică și date pe birou, partajarea de fotografii de pe cer în căsătorie.Acesta ar putea fi folosit ca profesional, romantic,practic, depinde doar de ceea ce ai nevoie.Caracteristică : 1. Acest proiector portabil ecran poate fi pliat oricum, fără nici o cută, și de suprafață.2. Greutate redusă și design pliabil, portabil și convenabil pentru depozitare si transport.3. Produsul are găuri, cârlige, frânghii, ușor de instalat, și poate fi utilizat în aer liber, teatru, filme, clasă proiectii, conferinte, prezentari, etc4. Va fi capabil să se manifeste ecran și montați-l în literalmente de minute, care poate fi agățată pe un perete folosind cârlige sau frânghie.Ecranul este potrivit pentru interior și exterior utilizare.5. Ecranul de proiecție poate oferi o imagine excelentă de afișare, puteți prezenta compania dvs. de grafică și date pe birou, partajarea de fotografii de pe cer în căsătorie.Acesta ar putea fi folosit ca profesional, romantic,practic, depinde doar de ceea ce need Specification : Tip de Element : Proiecție Curtain Material : Polyester Ratio : 16 : 9 Rope : 2 Size : Aprox. 254cm / 100in, 304.8 cm / 120in Lista de pachete : 1 x Curtain2 x Rope8 x Hook1 x Patchor1 x Curtain2 x Rope10 x Hook3 x Patch-uri.

Mai multe detalii

Item Type:
Projection Curtain
Material:
Polyester
Ratio:
16
Rope:
2
Size:
Approx. 254cm / 100in, 304.8cm / 120in
Package List:
1 x Curtain :
2 x Rope :
8 x Hook :
1 x Patch :
1 x Curtain :
2 x Rope :
10 x Hook :
3 x Patch :

Produse similare din categorie