• Renovado
TJLSS Vid Prânz Recipient din Oțel Inoxidabil, produse Alimentare Termos Cutie de Prânz Recipient Borcan, care pot fi Stivuite Bento Box pentru Activitatea Școlară Călătorie Camping, Picnicuri (Size : 22x14cm)

TJLSS Vid Prânz Recipient din Oțel Inoxidabil, produse Alimentare Termos Cutie de Prânz Recipient Borcan, care pot fi Stivuite Bento

RON 147.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

▲Silicon, inel de etanșare, etanșare puternic, nu se teme de alimente de scurgere. ▲Îngroșat jos, durabil și mai bine pentru a proteja produsele alimentare. ▲Mâner portabil, nu agitat, ușor de a efectua. ▲De calibru mare cupa gura pentru alimente ușor de inserare și de ștergere. ▲Material otel inoxidabil, anti-coroziune și anti-oxidare, căldură puternică rezistență, puternic conservarea căldură. Dimensiune produs : 19.6x13cm,22x14cm Product Nume : Izolate masa de Prânz Box Product material : inox 304 steel Product utilizare : păstrați alimentele proaspete și warm Product Detalii : timp de menținere este de până la 12 ore, iar mâncarea este încă fierbinte atunci când este deschis.Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.Dacă ești satisfacă Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi, și vom lua înapoi la tine mai devreme.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie