• Renovado
WBHUBIN Calculator Portabil de Desene animate Drăguț Card de Calculator Animal Mini Calculator Kawaii Creative Solar Calculator Copii Cadouri Papetarie Consumabile (de Culoare : 1 buc Aleatorie a)

WBHUBIN Calculator Portabil de Desene animate Drăguț Card de Calculator Animal Mini Calculator Kawaii Creative Solar Calculator Copii

RON 67.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

"[UȘOR de UTILIZAT DE PROIECTARE] - Cu ecranul său mare, acest calculator este facut pentru convenabil și confortabil utilizarea de zi cu zi.Sale înclinate și în unghi de afișare vă permite să vedeți cu ușurință calculele tale, fără a strecurat ochii. [MARI RECEPTIV BUTOANE] - Sale spațioase dimensiune buton asigură că degetele sunt mult mai puțin probabil să atingă un număr greșit, toate în timp ce tastați cu un mic sentiment. [ROBUST CONSTRUI] - Construit cu un robust și premium corp din plastic, Birou Calculator este construit cu utilizarea de zi cu zi în minte.Este convenabil, puternică și de lungă durată. [FUNCȚII VERSATILE] - Cu adunare, scădere, înmulțire, împărțire, procente, total și CE Butonul de funcționalități, acest calculator este de natură versatil permite să fie utilizate în mai multe ocazii. [DUAL SURSE de ENERGIE] - Cu ajutorul acestuia dual solar și baterie de sistem, este complet alimentat în orice mediu luminat. ".Portabil de Desene animate Drăguț Card de Calculator Animal Mini Calculator Kawaii Creative Solar Calculator Copii Cadouri Papetarie Supplies Size : aprox. 8.5*5.3 cm/3.35*2.09 inches Quantity : 1pc Color trimis la întâmplare.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie