• Renovado
Mașină de Espresso Laekerrt 20 Bar cafea Espresso cu Lapte Spumantul Baghetă de Abur, Profesional, Aparat de Cafea Espresso pentru home Barista (Pere Alb)

Mașină de Espresso Laekerrt 20 Bar cafea Espresso cu Lapte Spumantul Baghetă de Abur, Profesional, Aparat de Cafea Espresso pentru

RON 419.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Dacă nu-l putem repara, vă vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs sau înlocuiți-l. . 【ESPRESSO PROFESIONALE de EXTRACȚIE】 Echipat cu un Italian a făcut 20 bar pompa de presiune pentru un espresso perfect.Toate aromele sunt trase în mod egal în timpul extracției.Stabilitatea ridicată asigură pentru a ajunge la un echilibru perfect și netedă espresso degustare de fiecare dată. 【TEMPERATURA PERFECTĂ】 Echipat cu un PID control precis al temperaturii chip, mentine masina la o stabilă și temperatură adecvate pentru extragerea de cafea.Acesta oferă, de asemenea, cel mai bun temperatura pentru ușor de spumarea laptelui. 【REGLABIL SPUMANT de LAPTE BAGHETA】 din oțel inoxidabil puternic spumarea laptelui bagheta poate fi ajustat pentru a atinge starea ideală pentru începători.Acesta oferă suficient abur pentru a crea un bogat, dens și cremos, spuma, care vă permite pentru a produce latte art și perfect cappuccino la domiciliu.Vă rugăm Memento, cea de-a treia imagine arată utilizarea adecvată a face spumă de lapte. 【INCEPATORI PRIETENOS】 Pompa de condus mașini de espresso sunt semnificativ mai eficiente, și au randament mai bun espresso.Perfect ajustate de presiune și de temperatură asigură stabilitatea pentru dumneavoastră de zi cu zi de cafea.Și este ușor pentru a spori aroma de a face latte sau cappuccino reglabile din oțel inoxidabil spumant de lapte. 【CARACTERISTICI SUPLIMENTARE】 Design Elegant, cu o întreținere simplă.La Laekerrt CMEP01 se potrivește diverse tipuri de ceașcă dimensiune și este ușor de curățat.Vă puteți dubla espresso cu un robinet simplu de pe împușcat-butonul de selecție.Suplimentare ceașcă cald vă permite să bucurați-vă de proaspăt preparată de cafea la temperatura potrivita. -Care este dimensiunea filtrului și mâner?.Marimea filtrului și mânerul sunt 51mm. -De ce sunt toate luminile să clipească?.Asigurați-vă că butonul de aburi rămâne stins, arătând spre poziția off. -De ce noua masina nu reușesc să extract de cafea?.Dacă există o mașină nouă, care nu are extract de cafea, vă recomandăm să urmăriți video de pe pagina noastră în primul rând pe utilizarea de apă caldă funcție de : . 1. Porniți aparatul și trebuie să fie preîncălzit apoi indicatorul luminos încetează să lumineze intermitent. 2. Revenind la abur buton. 3. Conducta de abur va începe să se descarce de apă caldă. 4.Apoi încearcă să-extract de cafea din nou.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie