• Renovado
Meiosuns Rotund Fețe de masă,rezistent la apa Oilproof Hotproof fata de Masa Stil Rustic Lenjerie fără Sudură Lenjerie de Masa cu Dantela (Caise,cu Diametrul de 70 inch)

Meiosuns Rotund Fețe de masă,rezistent la apa Oilproof Hotproof fata de Masa Stil Rustic Lenjerie fără Sudură Lenjerie de Masa cu Dantela

RON 39.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Lenjerie de pat,dantela. ☛Design frumos : flori de Primăvară design aprinde ochii ,aduce o primăvară și soare în viață. ☛Față de masă aplicații : Această față de masă este perfect pentru decoratiuni, nunti, restaurante și alte evenimente speciale. ☛Material moale : Aceasta fata de masa este de 80% bumbac 20% lenjerie de pat,pete de apa, pete șterse cu ușurință.Face viața mai ușoară și mai simplă. ☛Manual masina de linie : profesional manual masina de linie, cuplat cu o dantela fina, astfel încât față de masă nu mai este monoton. ☛Mediu de Imprimare : O combinație de eco-friendly de imprimare, vopsire și de grădinărit. ★Nume produs : Meiosuns Rotund Fețe de masă,rezistent la apă și Oilproof Hotproof Lenjerie de Masă în Stil Rustic Lenjerie fără Sudură fata de Masa Potrivit pentru Decorațiuni interioare și Restaurant floarea Aceasta fata de masa este partenerul ideal pe masă și poate aduce farmecul unic pentru masa ta. ★Funcția : Aceasta fata de masa este perfect pentru decoratiuni, nunti, restaurante și alte evenimente speciale.★Caracteristici principale : 1. Cârpă moale : bun rezistent la apa, ulei-free, și anti-fierbinte.Face viața mai ușoară și mai simplă.2. Mediu de Imprimare : combinația de eco-friendly de imprimare si vopsire și rurale culoare bucura de un sănătos stil de bucătărie life3. Manual de utilizare masina de linie : profesional manual masina de linie, cuplat cu o dantela fina, astfel încât față de masă nu mai este monoton.★ Fata de masa material : 80% bumbac 20% lenjerie★ fata de Masa dimensiuni : diametru 70inch, 78inch, ★ fata de Masa culoare : verde, caise★ Pachetul include : față de Masă Rotundă × 1 We sper că această floare tabel lenjerii de pat va aduce o primăvară și soare viață!.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie