• Renovado
Noi Lon0167 Mini Display Recomandate Port DP Thunderbolt încredere eficacitatea la DVI Feminin Cablu Adaptor pentru m-o-c-book Pro de Aer(id:e7c d4 1e 091)

Noi Lon0167 Mini Display Recomandate Port DP Thunderbolt încredere eficacitatea la DVI Feminin Cablu Adaptor pentru m-o-c-book Pro

RON 58.48
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Tip : Masculin perfect în manopera la Feminin. 9bcfe5200907eb68 Tips : din Cauza monitoare diferite, de fotografiere lumină, factorii de mediu și din alte motive, există unele diferențe de culoare care există în mod obiectiv și nu pot fi evitate.Dar, de obicei, nu afectează utilizarea produsului, dacă te deranjează aceste, vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de cumpărare.vă mulțumesc! 1. Convenabil cablu de pret moderat, cu legătură directă, un Mini manopera Display Port (Mini DP sau m DP)/Thunderbolt recomandat 2 port compatibil cu computerul la un monitor sau proiector cu DVI2. Transmite video de pe calculator sau tableta la un monitor; Suportă rezoluții video de până la 1920 x 1200 si 1080p (Full HD).

Mai multe detalii

Produse similare din categorie