• Renovado
DJASM zzwzm de Mare Capacitate Impermeabil coș de Gunoi Inteligent Acasă Electric coșuri de Gunoi Touchless Bucătărie coș de Gunoi cu Capac,de Separare Umedă și Uscată (de Culoare : B)

DJASM zzwzm de Mare Capacitate Impermeabil coș de Gunoi Inteligent Acasă Electric coșuri de Gunoi Touchless Bucătărie coș de Gunoi

RON 122.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Dimensiune : 9.4 în(L)×7.4 în(W)×12.2 în(H), 12 L de mare capacitate, de mare deschidere, design, convenabil pentru aruncat gunoiul.Acest gunoi poate are un design modern, elegant, care arată foarte bine în bucătărie sau la birou și completează orice decor.Proiectare combinarea frontale și laterale pot fi plasate oriunde în familie pentru a satisface nevoile de diferite scenarii. 100% nici un contact!Capacul poate fi deschis prin val/genunchi de inducție.ține de interior de aer proaspăt și de a face casa mai sanatos.Subțire și compact coșuri de gunoi poate fi folosit în mai înguste colțuri, unghiuri moarte pot fi utilizate în mod eficient.Dimensiune : 9.4 în(L)×7.4 în(W)×12.2 în(H), 12 L de mare capacitate, de mare deschidere, design, convenabil pentru aruncat gunoiul.Acest gunoi poate are un design modern, elegant, care arată foarte bine în bucătărie sau la birou și completează orice decor.Proiectare combinarea frontale și laterale pot fi plasate oriunde în familie pentru a satisface nevoile de diferite scenarii.100% nici un contact!Capacul poate fi deschis prin val/genunchi de inducție.ține de interior de aer proaspăt și de a face casa mai sanatos.Subțire și compact coșuri de gunoi poate fi folosit în mai înguste colțuri, unghiuri moarte pot fi utilizate în mod eficient.Nume : Impermeabil Inteligent Gunoi Can Material : oțel inoxidabil+PPProduct capacitate : 40 L / 10.5 gallons Scope de aplicare : birou, living, dormitor, bucatarie, etc.Pachetul include : 1*gunoi controlul gunoi este foarte elegant si frumos.Vă recomandăm să utilizați acest coș de reciclare în birouri, bai, dormitoare, etc. Puternic de gunoi de la bucatarie.notă : 1. Vă rugăm să confirmați dimensiunea și culoarea înainte de a cumpăra.2. Nu există alte elemente în afară de gunoi de la fotografie de produs.3. Dimensiunea este măsurată manual.Acest lucru poate fi greșit, acest lucru este normal, vă rugăm să consultați dimensiunea reală, vă mulțumesc.5. Datorită diferenței de iluminat și a ecranului, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine, vă rugăm să înțelegeți.6. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail de contact.Vom rezolva problema cât mai curând posibil.7. Va multumim pentru vizita magazinul nostru, faceți clic pentru a intra în magazinul nostru, există mai multe produse pentru a alege de la.Design Modern, este perfect pentru orice bucatarie sau la birou de decor.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie