• Renovado
Simțit Scrisoare de Bord cu Rustic, Rama de Lemn, Litere, sac de Depozitare, și Foarfece, Scrisori Stabilit, Cuvânt Bord, Message Board, Scrisoare Semn, Schimbătoare de Conținut, de Perete și de Masă de Afișare, 10x10 cm (Negru)

Simțit Scrisoare de Bord cu Rustic, Rama de Lemn, Litere, sac de Depozitare, și Foarfece, Scrisori Stabilit, Cuvânt Bord, Message Board,

RON 39.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Perfect de design】100% lână pură, folosind umed simțit tehnologie, o piesă de turnare, frumos și generos. 【Complet echipate】Include simțit bord cu reutilizabile cadru de lemn, sac de depozitare, foarfece, și un total de 290 alb litere și numere albe. 【A-și exprima gândurile în orice moment】puteți pune-l pe masă, lângă pat, în grădină, în sufragerie, în bucătărie, și de a schimba cuvintele de pe ea în orice moment să-și exprime inima ta. 【Cadou frumos】Toate produsele sunt ambalate in 1 cutie, este un set complet de cadouri pentru familie și prieteni ca un cadou frumos. 【Post-vânzare】oferim gratuit servicii de returnare în termen de 30 de zile, nu trebuie să vă faceți griji despre produs daune sau probleme de calitate. Detalii produs 1 negru simțit bord (10 x 10 cm) 1 set de litere albe 1 set de cifre albe 1 pereche de foarfece 1 sac de depozitare ♛ alb Pur litere și numere pot fi afișate în mod clar pe fetru negru bord ♛ alb-negru este potrivit pentru multe ocazii și este distractiv, fără a fi frivol ♛ Cota de inima ta cu prietenii ♛ Înregistra viața ta cu familia ta ♛ Lasa toate cuvintele pe care doriți să-și exprime pe a simțit bord ♛ Memento-uri în office ♛ O prezentare în clasă ♛ O impartasesti in casa ♛ Decoratiuni in gradina ♛ Un înregistrator de lucruri bune ♛ Informații displayers pentru nunti si petreceri.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie