• Renovado
ZHUAN Premium Masa de Masaj Seturi de Foi,Masa de Masaj Fusta Set Dantela Fata Spa Cuvertură de pat 4 Piese-pentru Portabil, Masa de Masaj-Pat l 70x190cm(28x75inch)

ZHUAN Premium Masa de Masaj Seturi de Foi,Masa de Masaj Fusta Set Dantela Fata Spa Cuvertură de pat 4 Piese-pentru Portabil, Masa de

RON 82.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

☀Anti-fade si Rezistente la Uzura-Acest Spa Set de Foi Este Anti-decolorare Și Anti-psihiatru, Chiar și Cu Utilizarea de zi cu Zi, Nici o Deformare, Nu pilling.Interiorul Pătură Este 100% Tencel de Bumbac, Care Este Prietenos Cu Pielea Clientului Și Ține De Posibilitatea De a Fi alergie. ☀Masaj Canapea SetFusta Foaie Este Atât de Bun Pentru a Ascunde Toate Elementele De Sub Masa de Masaj, ceea Ce Face ca Spa a Fi Curat Și Îngrijit Și de a Salva spațiu. ☀Fata de restul gaura-Proiectat cu fata respirația gaură și buzunar lateral pentru telefonul mobil. ☀Spa de lux set-culori Frumoase si design simplu va îmbunătăți întregul mediu din camera ta sau spa. ☀Dimensiune particularizată .. Dacă dimensiunea implicită nu este potrivit pentru masa de masaj, vă Rugăm să selectați personalizare și trimite-ne detalii.În caz contrar, va Vom trimite implicit.Aceasta Masa De Masaj Fusta Set (Cu Excepția Pat Flag) Poate Actualiza Masa De Masaj.Aduce Un Profesionist Și de Lux Pentru clienții Dumneavoastră.Aceasta Masa de Masaj Fusta Este Combinația Perfectă De Funcționalitate Și frumusețe.Dacă e Temperatura Sau Anotimp, Ofera Un Lux Și Confortabil Experiență Pentru a Vă Oferi O Frumusete de Calitate.Experiență.Să Clienții Dumneavoastră.mereu Bucurați-vă de Această Experiență Confortabilă. 4 Bucăți Set ( Fusta Foaie De Masă, Husă De Pilotă, Față De Pernă, Scaun, Capac) Oferă Toate Posibilitățile Pentru Utilizarea Dumneavoastră.vă rugăm să Rețineți Că Alb Introduce Tampon Este Utilizat Împreună Cu Pat Acoperi Ca O pătură.Pat Acoperă, De Asemenea, Poate Fi Utilizat Singur Ca O Foaie De Plat.Notă : 1. Vă rugăm să Permiteți-1-3mm Eroare din Cauza Manuală de Măsurare, Asigurați-vă Că Nu Minte Înainte de a licita. 2. Datorită Diferitelor Monitoriza Și Efect De Lumină, Culoarea Reală Pot Fi Ușor Diferite De La O Imagine De Culoare. 3. Service în Garanție : Suntem Aici Pentru a Vă asigura că Primiți Cele mai Bune Servicii pentru Clienți Și Sunt 100% mulțumit Cu achiziția Dvs.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie