• Renovado
Profesionale Grele Stand Sac de box cu 360° Reflex Bar, Țintă de Formare cu ventuza Puternica de Bază, Reglabil Box Viteza de Minge pentru Adult si Copil (Culoare : Rosu)

Profesionale Grele Stand Sac de box cu 360° Reflex Bar, Țintă de Formare cu ventuza Puternica de Bază, Reglabil Box Viteza de Minge

RON 57.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

✔ În condiții de siguranță și Durabile : box cu mingea de înaltă calitate de mână cusute din piele Faux mingea și șoc absorbant folie de poliuretan,face antrenorul nostru mai durabile și mai sigure pentru activități sportive,durabil pentru mult timp.Solid minge de viteză pentru a evita scurgeri de aer. ✔ Formare Box Mingea : Flexibil 360 de grade rocker exercițiu stick-ul poate exerciții coordonarea și viteza de reacție, nu numai pot exercita mușchii brațului, pierde în greutate, dar, de asemenea, elibera tensiunea. ✔ Înălțime reglabilă : 53-61 cm.Stand-up box bile poate fi ușor adaptat la nevoile tuturor,mare boxer și entuziaști de fitness,adolescenți, adulți, sau cineva care are nevoie pentru a elibera presiunea. ✔Păstrați Constantă : baza din Plastic cu extra-Puternic 8 ventuze pentru a preveni zgârierea de etaje, puteți să-l umple cu nisip sau apa pentru a menține raft stabil.Și dotat cu ventuza pentru a ajuta la a rezolva într-un singur loc, fără agitare, potrivit pentru orice suprafață netedă.Puteți configura sac de box de pe gresie, faianta, placi din lemn, pardoseli din beton sau oriunde doriti. ✔ Pus pe mănuși confortabile și bate în condiții de siguranță frustrarile tale sau pentru a comuta regimul de fitness cu sacul de box.Aceasta va ajuta ridica rata de inima ta pentru un antrenament mare, în timp ce ajutându-vă să dezvolte calendarul, viteza și precizia de mână și coordonarea ochi. ♥ Descrierea produsului★ Acesta este ideal pentru antrenament de box echipament, fie că sunt amatori sau profesioniști, potrivit pentru adolescenți, adulți, bărbați și femei; Viteza de mingea ușor de configurat rapid și asamblate în câteva minute,mare pentru cluburi de sănătate,săli de sport,cluburi de box,acasa, etc.★ Caietul de sarcini : ● Inaltime : 53"-61"Mingea Dimensiune : 11.8"/30cm înălțime, 20 cm diameter Base Dimensiune : 45cm/17.7"● Material : piele PU, arc din oțel, țevi din oțel cadru din plastic reglare pe înălțime supapa● Ocazie : Casual● Design : Reglabil pe Înălțime● Aplicare : Interior/Exterior● Ideal pentru : Pentru Formare Box※ din Cauza diferenței în lumină, echipament foto și monitor, vă rugăm să acorde o atenție la mică aberație cromatică.※ bine ati venit la magazinul nostru!Comenzi de produse sunt de obicei disponibile după 10-20 de zile.※ Mă bucur că puteți cumpăra produsele noastre.Dacă aveți orice întrebări despre produse, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.Vom rezolva orice probleme pentru tine.

Mai multe detalii

● Height:
53”-61”
Ball Size:
11.8”/30cm high, 20cm diameter
Base Size:
45cm/17.7”
● Material:
PU leather, steel spring, steel tube frame, plastic height adjustment valve
● Occasion:
Casual
● Design:
Height Adjustable
● Application:
Indoors/Outdoors
● Ideal for:
For Boxing Training
※ Because of the difference in light, camera equipment and monitor, please pay attention to slight chromatic aberration. :
※ welcome to our shop! Product orders are usually available after 10-20 days. :
※ I am glad that you can buy our products. If you have any questions about the products, please contact us by email. We will solve any problems for you. :

Produse similare din categorie