• Renovado
ZHM Celulare de Reparare piese de schimb pentru Samsung SIM Card Tray + Cardul SIM/Micro SD Card Tava pentru Galaxy S10+ / S10 / S10e Piese de Schimb (Culoare : Albastru)

ZHM Celulare de Reparare piese de schimb pentru Samsung SIM Card Tray + Cardul SIM/Micro SD Card Tava pentru Galaxy S10+ / S10 / S10e

RON 188.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Kit de reparare Acesta este un excelent înlocuitor pentru rupt, defect, spart sau pixel mort piese de telefon mobil!.Ușor de instalare puteți căuta clipuri video de instalare de pe youtube cu ușurință.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore.Nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă.Bucurați-vă de cumpărături.SIM Card Tray + Cardul SIM / Micro SD Card Tava pentru Galaxy S10+ / S10 / S10e. 1. SIM card tray + cardul SIM / Micro SD card tava pentru Samsung Galaxy S10+ / S10 / S10e.2. Înlocui rupte sau inaplicabilă unul.3. Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere.4. Se potrivesc complet și de muncă.5. Instalare profesională este foarte recomandat.Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie