• Renovado
Călătorie în aer liber Pătură și Pernă, Pernă, Plapumă 2 in 1 Brodate Plapuma de Vară cu Umplutură de Auto & Uz de Birou Pătură Dublă utilizare Convenabil Quilt în Pernă (de Culoare : Verde, Dimensiuni : Dimensiunea B)

Călătorie în aer liber Pătură și Pernă, Pernă, Plapumă 2 in 1 Brodate Plapuma de Vară cu Umplutură de Auto & Uz de Birou Pătură Dublă

RON 101.22
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Întreaga mercerizat de catifea tesatura este plin de broderie design pentru a proteja somnul. Touch este delicat și moale, cu mare blândețe și bună absorbție de umiditate. - Toată bucata de pene de mătase, de bumbac este umplut, elasticitate mare, pufos, moale si respirabil.Pene de mătase, de bumbac, design, elasticitate mare și pufos, prietenos cu pielea de îngrijire. - Ușor de a transporta și de călătorie, potrivit pentru excursii sau picnicuri.Este atât o pernă și o pătură, comod si practic, potrivit pentru o varietate de scene. Multi-scop pături sunt mult mai convenabil de a folosi.Metal fermoar design a fost testat de sute de ori și este durabil.Bine ati venit la magazinul nostru.Produsele din magazinul nostru sunt de calitate înaltă și la prețuri accesibile, astfel încât vă sunt binevenite pentru a le cumpăra.Satisfactia clientului este căutarea noastră veșnică.Descriere produs : Numele Produsului : Mercerizat de Catifea Brodate Perne Quilt Pillow material : mercerizat velvet Product umplutura : poliester fiber Size O : Perna : 40 * 40 CM; Pilota : 110 * 150 CMSize B : Perna : 50 * 50 CM; Pilota : 150 * 200 CMpacking lista : Perna*1 Packing sac*1(Excluzând alte elemente)note : 1. Am masurat toate elementele de mână, și dimensiunea de toleranță este de 5 cm.2. Culoarea din imagine pot fi ușor diferite pe diferite monitoare.Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să comunice cu noi, și suntem foarte bucuroși să vă servească.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie